English / German / Norwegian

Presseklipp

[ Neste side -> ]

 

”Marita har fremfor alt en fantastisk vakker stemme, sier Ingrid Bjoner, medlem av juryen i Dronning Sonja Konkurransen og selv en legendarisk tolker av de store sopranroller.
Juryen var enige i at hun hadde hatt den vakreste stemmen av alle finalistene. Og så er det en stemme som har store utviklingsmuligheter, avslutter Bjoner.” (Erik Modal, Flekkefjords tidende 24.januar 2003)

”..hun (Marita Kvarving Sølberg) som også ble rost opp i skyene etter rollen som Pamina i Tryllefløyten på Den Norge Opera, enkelte gikk til og med så langt som å si at Marita er den beste Pamina operaen noensinne har hatt. (Per Magne Midjo, Trønderavisa 9. august 2003)

”En slik stemme hører man sjelden. Det er en stemme med nesten mystiske dimensjoner – stor og fullmoden og med et slør av det uutsigelige over seg som om den er brakt frem av en dyp, hemmelighetsfull kilde. Marita Sølberg har potensial i seg til å bli en av våre mest lysende stjerner uten mange ved siden som kan gjøre henne rangen stridig.” (Arendalsposten mandag 11. februar)

”Og etter denne konserten vet vi hvordan en engel lyder. I hvert fall har det sjelden vært større samsvar mellom forestillingen om hva en engel er og det Marita Kvarving Sølberg sang.” (Hroar Klempe, Adresseavisa mandag 29. juli 2002)  >>>